Terugkijken online event: CareTopics is hét dashboard voor jouw zorg- of welzijnsorganisatie.

Op 20 april vond het eerste online over CareTopics plaats. CareTopics is ontstaan door een samenwerking tussen Adcase en Infotopics. Infotopics heeft met zijn jarenlange ervaring als Business Intelligence expert alle kennis in huis om eenvoudig en professioneel inzichten in data te creëren. Deze ervaring wordt bij CareTopics gecombineerd met de expertise in zorg en welzijn, die Adcase heeft. De ervaren consultants van Adcase adviseren en ondersteunen al jaren zorg- en welzijnsorganisaties, waardoor we alle kennis en ervaring in huis hebben om passende dashboards te ontwikkelen voor jouw organisatie.

Terugkijken: event CareTopics

Bekijk het hele event terug waarin het CareTopics platform voor het eerst aan het grote publiek wordt getoond. Adcase directeur Arjan Rosens ligt de samenwerking en het ontstaan van CareTopics toe. Alexander Belderink neemt jou mee in de opzet en het doel van het platform en de toegevoegde waarde van begrijpelijke dashboards. Tot slot verzorgd Jelle ten Wolde een live demonstratie van CareTopics.

 

Over CareTopics

CareTopics is de Business Intelligence oplossing, waarbij je navigeert tussen verschillende dashboards waarin rapportages weergegeven worden. Hierbij worden de belangrijkste KPI’s uitgelicht die voortkomen uit systemen in de zorgsector, zoals Ons van Nedap. Met CareTopics krijg je inzicht in kwaliteits-, personeels- en financiële vraagstukken.

ONS Caretopics Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring als Business Intelligence expert in de zorg, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om binnen CareTopics meerdere systemen te koppelen.
Hierbij integreren we zowel financiële, personele als kwaliteitsgegevens uit verschillende applicaties gebruikt in jouw sector, zoals EXACT, ONS en AFAS. Met deze inzichten kun je de prestaties van jouw organisatie verbeteren.

bronsystemen exact, ons, afas
AdCase de Ideale Zorgwereld
Infotopics

Mocht je op het evaluatieformulier nog hebben aangegeven graag in contact te komen of heb je andere vragen stel ze dan gerust.

Neem contact op
CareTopics retina logo - De complete oplossing voor inzicht in uw zorgproces, personeel en finaciele administratie

Jouw zorginformatie in één overzichtelijk dashboard.

CareTopics retina logo - De complete oplossing voor inzicht in uw zorgproces, personeel en finaciele administratie

Jouw zorginformatie in één overzichtelijk dashboard.